آخرین اخبار
کد مطلب: 77137
آقاي ظريف! کدام سايت خبري به کاخ سفيد استناد کرد؟
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 668

به گزارش سلام لردگان، محمد جواد ظريف امروز در دانشگاه تهران ضمن انتقاد از برخي سايتها که آنها را مدعي حزب الهي خواند گفت: چرا سايت‌هاي ما که ادعاي حزب‌اللهي مي‌کنند از سايت دبکاي اسراييلي که عامل پخش اطلاعات غلط است نقل قول مي‌کنند اما وزير خارجه را باور نمي‌کنند.

اين صحبت وزير خارجه ناظر به اتفاقي بود که صبح روز توافق ايران و 1+5 در يکي از خبرگزاري ها افتاد. اين خبرگزاري همان روز اعلام پيروزي توسط رييس جمهور و تيم مذاکره کننده، "فکت شيت" يا بيانيه کاخ سفيد را به عنوان متن توافقنامه منتشر کرد .

آقاي ظريف در واکنش به اين اقدام، امروز با انتقاد از واکنش برخي از رسانه‌هاي داخلي از توافق هسته‌يي ايران و 1+5 گفت: اجازه ندهيد دنيا براي ما تصميم بگيرد. خط فکري ايجاد کنند و با دروغ پردازي‌ها اجماع داخلي را از بين ببرند. برخي در داخل "فکت شيت" کاخ سفيد را مبناي توافق هسته‌اي قرار مي‌دهند. ولي برنامه‌ي اقدام مشترک اعلام شده از طريق سايت رسمي کشور را اهميت نمي‌دهند.

آقاي وزير صراحتا مشخص نکرده است که منظور او کدام سايت بوده است اما بعيد است که انتقاد او از خبرگزاري دولتي ايسنا باشد چرا که معمولا در نگاه مردم سايتها و خبرگزاري هاي حزب الهي به اسامي ديگري شناخته مي شوند. نکته اي که در صحبتهاي آقاي ظريف به آن اشاره نشده اين است که اتفاقا اين خبر ابتدا توسط خبرگزاري ايسنا منتشر و با تذکر مقامات مسئول و بعد از چند دقيقه از خروجي آن حذف شد.

لذا اگر آقاي ظريف خبرگزاري ايسنا را مدعي حزب الهي دانسته است بايد بگوييم که انشاالله اين خبرگزاري واقعا رفتار حزب الهي داشته باشد و تنها مدعي اين مساله نباشد.

اما اگر ايشان, سايتهاي خبري ديگري را در نيت خود داشته اند بايد توضيح دهيم که اين خبر نه توسط آنها بلکه توسط ايسنا براي اولين بار منتشر شد و خبري که منتشر شود به محض انتشار پايان يافته و ديگر قابل حذف نيست. سرعت نفوذ و گسترش خبر بسيار زياد است و لذا دولت اگر نظرش با خبر ايسنا موافق نبوه است نبايد ديگران را مورد اتهام قرار دهد.

انتهاي پيام/

منبع  شبکه اطلاع رساني دانا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس